zaterdag 19 april 2008

Baby vs. cobra

Het onderstaande fragment omvat een gevecht, al dan niet tot de dood, tussen een baby en een cobra. Zoals vroeger in het colloseum te Rome gevechten werden gehouden tussen mens en leeuw, houden de Indiërs ervan om op heden confrontaties te organiseren tussen nietsvermoedende baby's en gevaarlijke gifslangen zoals de cobra. Dit zoals u zult horen tot het grote jolijt van de enkele toeschouwers.
Graag uw eerste reactie hier op!

15 opmerkingen:

Leen Desplancke zei

Wow :| erg voor da kind! was echt shoqued op het einde. Wel mooie cobra!

Melanie zei

ocharme da kindje, is er een reden waarom ze het filmpje hebben gestopt? :p

schutje zei

dit lijkt me een redelijk oneerlijke strijd. ocharme dat kindje

schutje

Jana zei

amai :o
kzou al lang liggen te blèten pijsk moest ik daar als bebe liggen!
die ouders zijn ni normaal :p

Robtj zei

Onverantwoord! Tenzij de slang zijn giftanden is weggenomen en die baby op welk vlak dan ook geen enkel risico loopt op letsels. En dan nog doe je dit niet.. Grtz

Wouter Moeraert zei

zukke sadisten!
ocharme da kind da weet van niets en beseft het gevaar ni!

Anoniem zei

:o gek!

Anoniem zei

zot filmtje wi da
raar dat die kleinn gi pijn et en tog blijft doorgaan

Anoniem zei

Dit zou in onze cultuur nooit mogelijk zijn, wat zou het nut hiervan mogen zijn?

Leone zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Leone zei

Volledig onverantwoord inderdaad en zou buiten het duidelijk hoorbare vermaak voor de toeschouwers, hier ook het nut zeker niet van weten. Vermoed ook wel dat de giftanden van de cobra zullen weggenomen zijn van, maar dan nog zouden zo'n absurde en infatiele activiteiten volledig verboden moeten worden. . Naar het schijnt zouden dergelijke taferelen in India schering en inslag zijn.. en weet overigens ook niet waarom en hoe het filmpje uiteindelijk afloopt..

Anoniem zei

Echt erg, daarvoor moet je toch echt gestoord zijn? In België mag je hond nog niet los op straat. Maar ik ga ervan uit dat de baby geen pijn heeft, anders zou ze wel wenen vermoed ik.

Anoniem zei

Volgens mij is die levitatietruc van Chris Angels compleet in scène gezet.Zo kan je bijvoorbeeld de levitatie met behulp van computer(allerhande grafische/audiovisuele programma's) gemakkelijk nabootsen.De onthutste omstaanders kunnen er gewoon aan "toegevoegd" worden(met alweer het nodige computerwerk). Ofwel is geen van het voorgaande waar , en tart hij misschien daadwerkelijk de fysica,maar dat lijkt mij niettemin onwaarschijnlijk.

Stephanie zei

Amaai zeg, zo erg!!!
Kheb echt medelijden met da kindje wi!!!
Zoen Stephanie
http://eerste-keer.blogspot.com

Anoniem zei

Dat is terover é. Thopen dat da ier fake is...