zaterdag 19 april 2008

Chris Angels walks on water

In dit laatste fragment zie je de Chris nog eventjes op zijn gemak over een zwembad gevuld met mensen lopen. Dat dit uiteindelijk niet zomaar kan is een evidente zaak, maar hoe zou jij dit dan kunnen verklaren?! Laat je niet in de luren leggen en vertel mij waar het addertje zit!

6 opmerkingen:

RoCzy zei

Damn zo zot :o !
Ik dacht eerst dat er gewoon zo'n folie op het water ligt maar aangezien die dame daar plots voor hem zwemt kan dat niet.
Dan dacht ik eventjes dat hij met een soort stelten onder zijn schoen loopt, maar aangezien hij dan blootvoets verder wandelt, kan dit ook niet !
Dusja kan het ni verklaren...

Jana zei

zotte dinges, freaky chizzle!

Antoinez zei

euh, sla eke ni deure, nog nooit zuke twa gezien

fons zei

Er zou een hypothese zijn waarbij er wordt gezegd dat hij over plexiglas loopt.Dat glas zou in pilaren verspreid staan over het zwembad waarbij de dame die onder hem zwemt ertussendoor zwemt.Zijn camera die hij vasthoudt zal er waarschijnlijk toe dienen dat hij het glas kan zien en de anderen niet.Volgens mij is dit de meest logische verklaring hiervoor.
finally he isn't that mindfreak after all.

X

Anoniem zei

Op water stappen kan niet zomaar! Volgens mij steekt hij het zwembad over door op een touw te stappen. Zoals kan worden teruggevonden in het circus.

Anoniem zei

De hypothese hierboven uitgelegd over eventueel plexiglas die zou verspreid staan over het zwembad lijkt mij wel realistisch. Zou zelf geen andere mogelijke verklaring hiervoor kunnen geven en het wandelen over een touw lijkt mij niet haalbaar. Hoe dan ook zullen die mensen in het zwembad wel ingehuurd zijn door Chris Angel en is alles in scène gezet. Uiteindelijk blijft het wel een amazing trick van deze kerel!